Wat doet #TeamPaars?

Wij organiseren de aan- en afvoer van afvalstromen over de weg of via het water. Dit afval sorteren en verwerken we met de nieuwste technieken en beste installaties voor hergebruik. Daarnaast leveren we zand en grind, maar ook andere duurzame bouwstoffen voor bijvoorbeeld de grond-, weg- en waterbouw.

En daar hebben we veel mensen voor nodig: chauffeurs, machinisten, monteurs en operators. Iets voor jou?

Bekijk vacatures

Over #TeamPaars

#TeamPaars staat voor uitdaging, kameraadschap en nuttig bezig zijn voor de wereld waarin we leven. Tot onze ellebogen in het puin, daar zijn we op ons best. We houden van een geintje, maar weten ook wanneer er gewerkt moet worden.

Past dit ook bij jou? Stroop je paarse mouwen op en haal alles uit jezelf!

Bekijk onze vacatures

Hier staat #TeamPaars voor

Als je paars draagt sta je nooit alleen. Binnen ons team vinden we inzet, vertrouwen, respect en waardering het belangrijkste dat er is. #Paars zijn betekent geven en nemen. Het staat voor nieuwsgierigheid, initiatief en lef. We zijn er dan ook niet vies van om dingen op een nieuwe of andere manier aan te pakken. Dat moet ook wel, om voorop te blijven lopen.

#TeamPaars gaat voor maximaal hergebruik

Het bouw- en bedrijfsafval dat wij verzamelen, sorteren en verwerken kan voor het grootste deel worden hergebruikt. De materialen komen hierdoor in een kringloop terecht waarin ze worden gebruikt, maar niet verbruikt. Zo worden de afvalstromen kleiner en hebben we minder grondstoffen en energie nodig voor het maken van nieuwe producten. #TeamPaars gaat voor 100% hergebruik!

Meer paars voor een groene wereld

Voor een paars team zijn we behoorlijk groen. #TeamPaars gelooft dat afval de grondstof van morgen is. Door afvalstromen te verwerken tot herbruikbare materialen dragen we bij aan een schonere en mooiere leefomgeving.

#TeamPaars

#TeamPaars

#TeamPaars zoekt doeners & doorzetters!

Wij zijn op zoek naar kipperchauffeurs, nachtchauffeurs, allround chauffeurs, shovelmachinisten, kraanmachinisten, monteurs & operators. Met lef.

Bekijk de vacatures